Wysłany: 2007-09-10, 11:19 Zoofilia Ulubiona postać: Jack
Witam chciałbym poruszyć temat zoofili czyli uprawiania seksu ze zwierzętami.Według mnie to ohydny sposób zaspokajania popędu seksualnego i wykorzystywanie niewinnych zwierząt.A wy co o tym sądzicie ? A może ktos z was tego posmakował ?
_________________ Z wojny śmieją się tylko dzieci i głupcy....
Nie, ale byłam świadkiem takiego zdarzenia.
A mianowicie pewien pijaczyna z pobliskiej mi wsi postanowił poużywać sobie na kozie.
Cóż to był za szok, kiedy idę sobie po łące, a tam takie widoki...
Obrzydliwość.
mam, "erotyka międzygatunkowa" ^^
zdziwi was to zapewne, ale uważam, że to... to... hmm... kuźwa, paskudztwo jakich mało xP nie, no ale tak na serio to niedobrze mi się robi jak o czymś takim słyszę. Przestraszliwe praktyki na niewinnych istotach. Zmiany w psychice zwierzęcia... brrr, toż to znęcanie nad zwierzętami jest.
Lumines napisał/a:
Obrzydliwość.
<kropka>.
_________________ Animal Farm - [Regulations]
Forum R.I.P. [Uno, Due]
Mój kolega masturbował swojego psa ;D
A tam, przesadzacie z tą zoofilią ;p Ja osobiście nigdy czegoś takiego nie zrobiłem i nie zrobie, to nie na moim poziomie xP Ale ludzie, wyloozujcie troche ^^ Dla mnie to raczej zabawne, niż obrzydliwe ;P
nieeeeee, nie wyobrażam sobie żadnego kontaktu seksualnego ze zwierzęciem. błeee. to najgorsza w moim przekonaniu forma zboczenia seksualnego, jaka istnieje (no, choć nekrofilia też jest bardzo 'bueh'). oczywiście nie pod względem szkody jaką się wyrządza innym, chodzi mi tu jedynie o skrzywienie osoby uprawiającej ten proceder.
Trzeba być chorym by w ogóle o czymś takim pomyśleć !!!!!!
Ale zauważcie jak to było w starożytności w tamtych czasach było już to poruszane pamiętacie jak narodził się Minotaur(to mitologia Grecji) ?
No właśnie no ale cóż oni w ogóle jacyś tacy zboczeni byli, chodzi o Edypa i innych ludzi którzy
np dymali nimfy.
Wysłany: 2007-09-18, 19:08
Ulubiona postać: Charlie
Faktycznie, Grecy byli zboczeni, ale akurat historia Minotaura jest wyraźnie podkreślona jako negatywna (chodzi mi o współżycie Pazifae z bykiem). Inna sprawa, że w Grecji tamtych czasów roił się od pedofili i homoseksualistów, wszyscy Grecu byli zaś biseksualistami. Filozofowie wykorzystywali uczniów (chłopców), co więcej, było to na tyle normalne, ze zdarzało się uwieczniać zaloty Starców na wazach, malowidłach ściennych. Spartanie byli z pewnością biseksualistami, wygrywali bitwy, gdyż każdy chronił swojego mena
Inna sprawa tyczy się Rzymian,a zwłaszcza mieszkańców Pompei. Wyobraźcie sobie, że w jednym z domów znaleziono słusznej wielkości rzeźbę przedstawiającą Pana (bożek przyrody, pół człowiek-pół kozioł) współżyjącego z kozą, zaś na większości budynków znaleziono wyryte sprośne żarciki, anonse prostytutek, czy wizerunki narządów rodnych...
Ale jestem zaje*isty, normalnie brak mi słów x D
Bardzo ciekawe tylko... obok tematu . Bez warna tym razem <--- Cayack
_________________ He taught him to ride,
To wield a sword.
To stand strong
And show his enemy no fear.
Now he must learn the hard truth...
[...]
The enemy was always with them.
The enemy did not care about fear.
"The Fallen"
black_fly [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-18, 20:06
zoofilia lol nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest ^^ ale to rzeczywiście obrzydliwe biedne zwierzątka są wykorzystywane...
Wysłany: 2007-09-19, 16:00
Ulubiona postać: Charlie
Mat napisał/a:
Wykorzystywane?
Zauważ, że im się to czasami podoba ;P
Tak chomikom oklejanym taśmą klejąca żeby się nie rozleciały pewnie też sie podoba. A co doprowadziłeś jakiegoś pieska do szczytu?
_________________ He taught him to ride,
To wield a sword.
To stand strong
And show his enemy no fear.
Now he must learn the hard truth...
[...]
The enemy was always with them.
The enemy did not care about fear.
"The Fallen"