Moim bardzo wielkim marzeniem jest grać na perkusji w zespole Ciągle o tym wspominam mamie ale podobnie jak u Luke zostaje po prostu wyśmiewana Cóż w każdym razie już wiem, że na Boże Narodzenie dostanę gitarę... dobre i to Zobaczymy może jeszcze kiedyś zagram w jakimś sławnym zespole
Hmmm.... ciężkie pytanie. Chciałabym zostać albo projektantką mody lub architektem (projektantką wnętrz). Przez chwile myślałam nawet o karierze sportowej ale przez całe życie nie będę uprawiała sportu.
In our final goodbye''
wyboru jako takiego juz nie posiadam, jako ze obecnie studiuje INGLISZA/3 rok dz. takze chcac, nie chcac będe siedzial w tym zawodzie do konca moich dni tj. nauka w szkole, translatoryka, korki etc
_________________ Son, a woman is like a beer.
They smell good, they look good, you’d step
over your own mother just to get one!
But you can’t stop at one.
You wanna drink another woman!
Kiedyś chciałam być akotrką, alee... kompletnie nie umiem śpiewać . Teraz chciałabym zostać lekarzem- psychiatrą (na serio!). Tylko, że coś z chemii i fizy mi ostatnio cienko idzie... No, jak się nie uda z medycyną to na biologię pójdę i pewnie będę później w jakimś laboratorium pracować (o ile się wogóle dostanę na biole ).
Na dzien dzisiejszy chcilabym zostac psychiatra lub psychologiem, nauczycielka, prawnikiem... czas pokaze, w kazdym razie nie mam "scislego" umyslu (do przedmiotow scislych), wiec zawod powiaze z historia, polonistyka, prawem lub psychiatria/psychologia.
Na dzien dzisiejszy chcilabym zostac psychiatra lub psychologiem, nauczycielka, prawnikiem... czas pokaze, w kazdym razie nie mam "scislego" umyslu (do przedmiotow scislych), wiec zawod powiaze z historia, polonistyka, prawem lub psychiatria/psychologia.
a właśnie na psychiatrę potrzebny jest 'nieco' ścisły umysł--> wkońcu najpierw musisz dostać się na medycynę i przetrwać na studiach te 'parę' latek. Czyli nic tylko biola, chemia i fiza
_________________ The world I love,
The tears I drop,
To be part of
The wave can't stop,
Ever wonder if it's all for you?!
Jedna rzecz kim bym chciała, a druga kim bym mogła być. W tym momencie jestem w 2 klasie liceum, na profilu humanistycznym. Byłam mlodsza to marzyłam, żeby być lekarzem, czy radcą prawnym. Ale nie pochodzę ani z rodziny lekarskiej, ani prawniczej (najwyżej pojedyncze egzemplarze w rodzinie). A teraz to szczytem moich marzeń jest studiowanie Administracji. Czyli chciałabym być urzędnikiem.
Oczywiście że wojsko tylko nie Polskie u mnie w rodzinie normalne wszyscy chłopacy,Faceci ida do wojska na żołnieża zawodowego mój kuzyn,tata dziadek i pradziadek ten to podczas II wojny był w AK