Hmm.. nom troszke dramacikiem zapachnialo w tym filmie... i szczerze mowiac mnie troszke przejął:)
Polecam Filmy:
The Girl Next Door, The Notebook, seria American Pie, seria Terminator, seria Rocky:) Alfie
a z takich bardziej nowszych to:
Mission Impossible 3
The Break-up (z moja ulubiona aktorka Jennifer Aniston )
pewnie jeszcze bym cos znalazl, ale poki co nie pamietam:)
_________________ "Believe in and follow your dreams..."
uhh Elisha jest słodziutka:) schrupał bym ja jak ciasteczko:F nom 24 jest równiez moim ulubionym serialem obok Friends, Lost, Joey, Prison Break, Vanished, The Office:)
_________________ "Believe in and follow your dreams..."
Wysłany: 2006-09-17, 22:39
Ulubiona postać: Daniel
polecam ''Wzgórza mają oczy'' w którym gra nasza ''Emilka" (Claire), no i cala seria mission impassible, i american pie, i jeszcze garfield 1 i 2. nooooooo i hmmm niewiem jak mi sie spomni to napisze
Efekt Motyla(widział ktoś film pierwsza klasa)Garfield faktycznie fajny można się pośmiać... DOOM też fajny Click jeden z leprzych filmów jakie widziałem
Efekt Motyla tak mistrzostwo.
Click świetny.
Garfield... najgłupszy film jaki widziałem jak byłem na pierwszej części w kinie (nie pamiętam ile lat temu była) wyszedłem w połowie filmu... jak oglądaliśmy rok temu na lekcji pod koniec roku to szczerze mówiąc wolałbym normalne lekcje.
Według mnie to Zejscie,Undisputend 1 i 2,Skazany na piekło,Piekielna głebia,seria American pie,Eurotrip,Gerfiled 1 i 2,Dog Soldiers,Wolf Creak,Polowanie na Druhny oraz Dziewczyna z sasiedztwa i to chyba tyle chociaz moze mi sie cos p[zrypomniec to napisze:p
ja oglądałam kawałek ''zejścia'' pod koniec filmu i chociaż niektórzy mówią że to było głupie ale mnie oczywiście włączył się w głowie sience fikction i uważam ten horror za straszny i przeżywałam go bardzo emocjonalnie ale już nigdy nie będe oglądała horrorów a polecam film :Van Helsing ,może ktoś oglądał ,super efekty specjalne
_________________ Jeśli jesteś ciekawy zajrzyj i pozostaw po sobie ślad ... www.pictures.mylog.pl