Wysłany: 2008-04-22, 17:54
Ulubiona postać: Vincent
Ja polecam "Requiem dla snu". Na prawdę genialny film. Z tych co ostatnio widziałam to "To nie jest kraj dla starych ludzi". Tak przesyconym specyficznym klimatem, że chociażby dlatego warto go zobaczyć. Dużo osób mówi, że jest nudny i się nic nie dzieje, ale to nie jest po prostu kolejna komercha.
Wysłany: 2009-11-01, 21:03 Szukam filmów typu... Ulubiona postać: Jack
Witam. Szukam filmów z dobrą młodą obsadą i nie tylko. Filmów z naprawde dobrymi ocenami, poziomem gry.
Gatunki akcja, przygoda, katastroficzny, sci-fie(ale bez przesady:) ).
Nie muszą być nowości, mogą być stare byle z klasą, poziomem ciekawą fabułą.
American Pie,Marley i Ja, Pracownik miesiąca (ale bez filmów z Jessicą simpson, bo to jedyny film gdzie gra dobrą poważną rolę reszta to totalny badziew gdzie gra idiotke dosłownie), Fast Furious (tu chyba napewno nikt mnie nie zaskoczy, bo nie ma drugiego tak porządnego filmu, jak wszystkie części szybkich), X-Files, Eagly Eye, Iron Men, Ewolucja, Jądro ziemi, Córka prezydenta, Next. Wiem, że podałem przykłądy samych dobrych hitów filmowych i ciężko będzie coś dobrego doradzić, ale może komuś się uda