JA musś do swojej listy dopisac jeszcze Efekt motyla choć nie trawie glownego bohatera to fil mi sie bardzo podobał... Ogladalam jak lecial na pOlsacie i nie mogłam wytrzymać z tymi 20 minutowymi reklamami, ale jakoś przeżylam
Dla tych co lubią horrory to napewno ,,Inni", dla tych co lubią komedię ,,Agent XXl 2", dla wielbicieli seriali ,,Chirurdzy" i ,,Prison Break", po za tym super filmy ,,Osada", ,,Wyspa", lekko kiczowaty ale fajny ,,Step up" .
Osada, genialny film. Jeden z tych, na którego powtórki w TV nie będę klęła a siądę, i obejrzę raz jeszcze. NA początku wydaje się, że to na prawdę jest horror. "Potwory" w czerwonych szatach, terytorium, na które nie można wchodzić, bo jest Ich...
Bardzo dobry film, jeden z moich ulubionych.
Co to ja ostatnio oglądałam...?
Koniec roku szkolnego, na lekcjach nie ma co robić, więc pan od historii przyniósł Ostatniego samuraja
Także świetny film. Sceny walki - bardzo dobre. Nie są przesadzone, tak jak to w niektórych (a może nawet w większości) azjatyckich filmów gdzie latają po dachach i wymachują tymi tasakami... Tu walki mają jakieś ograniczenia, ludzie nie są nieśmiertelni i nie skaczą po mieczach, tak jak to było w Kill Billu. Kto nie oglądał "Ostatniego samuraja" - nie ma co czekać, nadrabiajcie zaległości ^^
"Przerwana lekcja muzyki", zgadzam się. Gra tam Angelina Jolie. I dostała Oscara za rolę w tym filmie. No i pojawia się tam nasza ukochana piosenka- Downtown
Historia bitwy pod Iwo Jima pomiędzy Stanami Zjednoczonymi i Japonią podczas II Wojny Światowej, opowiedziana z perspektywy Japończyków, którzy tam walczyli.
Wysłany: 2007-07-07, 09:28
Ulubiona postać: Daniel
"Wzgórza Maja oczy" - znakomity Horror - jak ktos ma Cyfre+ to dzisiaj o 23 na Canal+ xD
** Dodano: 2007-07-07, 10:32 **
Ja równiez polecam Piłe [ale tylko jedynke]
Oprócz tego to:
*Wzgórza maja oczy
*Wzgórza mają oczy 2
*Plaga
*Transformers [zawaliste efekty specjalne]
*Spider-Man 3
*Niepokój
*Hostel 2 [w ostateczności]
*Labirynt Fauna
*Tropiciel