"Harry Potter i Książę Półkrwi";
"New Moon" (chociaż to początek 2010, no ale niech będzie);
"Transformers: Zemsta Upadłych";
"X-Men Geneza: Wolverine" (aj, już niedługo ;d);
"Potwory Kontra Obcy";
"Szybko i Wściekle";
"Dziennik Nimfomanki";
"Nieproszeni Goście";
"Udręczeni";
"Horsemen - Posłańcy Apokalipsy";
"Egzorcyzmy Dorothy Mills";
I pewnie coś tam jeszcze bym wynalazła, ale nie chce mi się myśleć. ; ]
Więcej ciekawszych filmów będzie miało premierę w roku 2010, więc już nie mogę się doczekać.
Wysłany: 2009-04-06, 19:31
Ulubiona postać: Daniel
LaFleur napisał/a:
Ja czekam na "Szybko i Wściekle" (już jest w kinach )
A więc jeśli jest w kinach, to na co czekasz?
Dzisiaj zaprezentowane 3 spoty do "Terminatora: Ocalenie". Myęlę, że poprzez umieszczenie ich tutaj nie narobię offtopu, a tylko zainteresuje kogoś tym tytułem
Star Trek 11 (zobaczymy, co z tego wyjdzie)
Transformers 2: Zemsta upadłych
Epoka lodowcowa 3 xDDDDD(chociaż na dwójce mogliby zakończyć)
Terminator: Ocalenie
Narazie to wszystko
Dopisałbym tu jeszcze Harrego Pottera, ale to się robi z filmu na film coraz gorsze, więc nie czekam juz z taką niecierpliwością jak kiedyś.
1. Anioły i demony (Angels And Demons)
2. Noc w muzeum 2: ucieczka z wystawy (Night at the Museum 2: Escape from the Smithsonian)
3. Terminator: Ocalenie (Terminator Salvation: The Future Begins)
4. U Pana Boga za miedzą
_________________ Konta RS 150gb w kilka sec legalne na miech, pisz PW!
No no no ciekawie się zapowiada. Samo nazwisko "Emmerich" wskazuje że zapowiada się niezła rozwałka, świata, trzęsienia ziemi itp.
Pare ciekawostek w związku ze zwiastunem:
[Spojler]1. Za scenę z walącym się posągiem Jezusa i zawalaniem się Bazyliki Św. Piotra film z pewnością trafi na listę : "najbardziej anty katolickie filmy wszech czasów.
2. Podoba mi się ironia na końcu zwiastunu : U.S.S Kennedy miążdzy Biały Dom.[/Spojler]