Wysłany: 2008-09-07, 21:31
Ulubiona postać: Vincent
Dokładnie ja też ostatnio ciągle słucham Katy i płyta bardzo dobra. Ja słucham głownie Fingerprints, If You Can Afford Me, Mannequin, Thinking Of You, Waking Up In Vegas
Bardzo dobra? Rewelacyjna! Uważam, że to jedena z najlepszych płyt ostatnich miesięcy. Mam nadzieję, że Katy myśli już o następnej.
U mnie już od samego rana leci "Hot 'N Cold".
Wysłany: 2008-09-08, 18:13
Ulubiona postać: Charlie
A ja z kolei wsłuchuję się w pewien islandzki zespół (nie wiem czy znacie) Sigur Rós. Ciągle mówili o nim w Trójce, więc postanowiłam zobaczy co to takiego. Muzyka (gł. instrumentalna) jest utrzymywana w typowej islandzkiej, trochę nostalgicznej atmosferze. jest na prawdę super, w sam raz na jesień Hoppipolla Gobbledigook Heysátan
No po hicie ' I kiss a girl ' wyszła jakaś nowa jej nutka, ale jakoś nie przekonała mnie do siebie, a teraz znowu hiciora zrobiła Ona jak tworzy szybką nutke to jest hitem, jak wolną to już nie tak genialna
A słyszeliście "Damn" Katy Perry. Ona ma dużo piosenek. Wydała wcześniej płytę "Katy Hudson" , śpiewała też w zespole "The Matrix". Naprawdę nazywa się Katheryn Elizabeth Hudson. Katy Perry wzięło się stąd że jest już Kate Hudson, Perry to drugie imię jej mamy.
Wysłany: 2009-02-01, 18:04
Ulubiona postać: Daniel
Polecam Wam płytę "Powstanie warszawskie" zespołu Lao Che.
Niezwykły zespół, niezwykłe piosenki, niezwykły album.
Całkiem możliwe, że jeden z najlepszych kiedykolwiek wydanych.
_________________ "W mojej głowie pojawiła się jakaś dziwna marionetka..."
Polecam wszystkim Republikę w latach 80 trudno było znaleźć osobę która by o tym zespole nie słyszała a teraz mało kto pamięta o tym zespole. Szczególnie polecam ten występ
http://pl.youtube.com/watch?v=GxMBwwMv3HU
_________________ Człowiek, który zgadza się ze wszystkim, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał.
Sir Winston Leonard Spencer Churchill
Polecam wszystkim Republikę w latach 80 trudno było znaleźć osobę która by o tym zespole nie słyszała a teraz mało kto pamięta o tym zespole. Szczególnie polecam ten występ
http://pl.youtube.com/watch?v=GxMBwwMv3HU
Paryż-Moskwa. Jeden z tych Naj. Nie jestem szczególną fanką Republiki, ale zna się te kultowe kawałki i szanuje dorobek. Biała flaga, Telefony, Tak, tak to ja, Nie pytaj o Polskę, Moja krew, Śmierć na pięć i oczywiście Mamona - moje najulubieńsze. Polecam, o ile jeszcze tego nie robiłam.
Republika... i pomyśleć, że zaczęłam ich jako-tako słuchać po tym, jak usłyszałam "Białą Flagę" jako dzwonek w komórce szwagra...
Groovebusterz - superlover
Pectus - jeden moment mam w pamięci
R.I.O - shine on
50 Cent - Ayo technology
Basshunter - all i ever wanted
Kid rock All summer long
Rihanna - Rehab
Katy perry I kiss a girl, Hot n cold
TI feat. Justin Timberlake - Dead and gone
Kat Deluna In the end
Wiem, że stare bardzo, ale może akurat komuś się spobają
_________________ Konta RS 150gb w kilka sec legalne na miech, pisz PW!
hmm... ja nie będę tu pisał żadnych nowości czy coś, ale po prostu utwory, które mi się podobały i będą podobać xD
Marilyn Manson - Tainted Love
Slipknot - Left Behind
Limp Bizkit - Eat You Alive
Seether - Remedy
The Rasmus - Not Like The Other Girls
Happysad - Ostatni Blok W Mieście
Billy Talent - Fallen Leaves
No i oczywiście muszę polecić jakąś piosenkę Linkin Park, ale jako, że ja lubię wszystkie to postaram się wybrać jakąś, która jest mniej znana, np. Lying From You
Ja ogólnie polecam Jamesa Morrisona. Świetny wokalista. Oto kilka jego piosenek, które zawróciły mi w głowie:
"This boy"
"Save yourself"
"Please don't stop the rain"
"You give me something"
Będzie tego pewnie znacznie wiecej, ale słucham Jamesa od niedawna
_________________ Telewizja kłamie
Nie wszystko możesz mieć
Wysłany: 2009-11-26, 16:29 muza typu.... Ulubiona postać: Jack
Szukam jakichś podobnych kawałków typu
Florida - Low
T-pain - church
Timbaland - bounce
brit & alex - let it go
Poprostu takie nutki, w których nie ma dennego techna, bo takich jest masa. Doradzi mi ktoś jakieś inne kawałki do takiego gatunki jaki podałem w 4 przykładach ?
** Komentarz dodany przez: Ilien: 2009-11-26, 22:26 ** Podpinam pod "godne uwagi piosenki...". Na przyszłość - poszukaj najpierw tematu, w którym możesz się wyrazić zamiast od razu zakładać nowy topic...
_________________ Konta RS 150gb w kilka sec legalne na miech, pisz PW!